T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir
Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Psikiyatri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA DUYURUSU

Hastanemizde 04 Kasım – 17 Aralık 2019 tarihleri arasında “Psikiyatri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenecek olup, eğitim başvuruları 30 Eylül – 18 Ekim  2019 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Başvuru için Gerekli Belgeler:

1. Başvuru Formu :  https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formu” (Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimi tarafından onaylı)
  2. Diploma fotokopisi (kaşe, imzalı-aslı gibidir)
  3. Kimlik fotokopisi (kaşe, imzalı - aslı gibidir)
  4. Hemşire yetkisi ile çalışan kişilerin durumlarını belgelemesi

Başvuru için evraklarınızı aşağıda yer alan mail adresinden gönderilmesi gerekmektedir.

Hizmet İçi Eğitim Birimi

Azize Gözde ATAKOĞLU

brshh.hizmeticiegitim@gmail.com

0212 409 15 15  Dahili:1744-2506

Kursa katılacakların kesin listesi hastanemiz web sitesinden ilan edilecektir.

NOT: Ekte yer alan Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Standartlarında belirtilen katılımcı niteliklerini taşıyan kişiler kursa başvurabilecek olup, adayların başvuru yapmadan önce ekteki tüm dokümanları dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgelerin asıllarının sertifika programına gelirken eksiksiz olarak Eğitim Koordinatörlüğüne elden teslim edilmesi gerekmektedir.

BRSHH- Psikiyatri Hemşireliği Sertifika 3. Dönem- Teorik Müfredat

BRSHH- Psikiyatri Hemşireliği Sertifika 3.dönem- Klinik Uygulama Müfredatı