T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir
Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü

Nazmiye ARSLAN

Nazmiye ARSLAN, 1974 Niğde doğumlu, ilk orta ve lise öğrenimini Niğde’de tamamladı.1997 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulundan mezun oldu. 2012 yılında Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulundan mezun oldu.1997-2002 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesinde hemşire olarak çalıştı2003-2006 Özel Avcılar Vatan Hastanesinde Başhemşire olarak çalıştı. 2006-2014 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Psikiyatri Acil de hemşire olarak çalıştı. 2014-2017 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Psikiyatri Acil ve Psikiyatri poliklinikte Sorumlu hemşire olarak çalıştı. 2014 yılında Acil Bakım Hemşireliği sertifikası aldı. 2017 yılından itibaren Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir.