T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir
Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü

Özlem EVLİYAOĞLU

Özlem EVLİYAOĞLU 1975 İstanbul doğumludur. Lise öğrenimini Bayrampaşa Ticaret Lisesi ve Bakırköy Sağlık Meslek Lisesi’nde tamamlamıştır. Sırasıyla Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Ön Lisans, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Lisans, Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Yöneticiliği Yüksek Lisans, Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmetler Lisans Tamamlama ve Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Doktora (Terk) bölümlerini tamamlamıştır. 1996-1999 yılları arasında Süleymaniye Kadın Hastalıkları ve Doğumevi Hastanesi’nde çalışma hayatına başlayan EVLİYAOĞLU, sırasıyla, 1999-2005 İstanbul Eminönü Sağlık Grup Başkanlığı, 2005-2009 Erzurum Ana Çocuk Sağlığı Aile Planlaması Merkezi, 2009-2010 İstanbul Gaziosmanpaşa TSM, 2010-2012 İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şubesi, 2012-2014 Yedikule Göğüs Hastalıkları Göğüs Cerrahisi E.A.H İdari ve Mali Md. Yardımcısı, 2015-2016 İstanbul İli Kamu Hastaneleri Birliği Bakırköy Genel Sekreterliği Koordinatörlük, 2016-2017 Başakşehir Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü görevini yapmıştır. Ayrıca EVLİYAOĞLU, Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Sertifikası, MEB Onaylı Bilgisayar Programcılığı Sertifikası, , Satın Alma Uygulamaları ve İş Mevzuatı Eğitimi, Mali Mevzuat Eğitimi, Tıbbi Atık Yönetimi Eğitimi Sertifikası,  Sağlıkta Doğru Satın Alma Sempozyumu, Çalışan Güvenliği Eğitimi Sertifikası ve HAP Eğitim Sertifikaları almıştır. Aralık 2017 tarihiden itibaren Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları E.A.H Destek ve Kalite Müdürü olarak görevine devam etmektedir.  EVLİYAOĞLU evli ve 2 kız çocuğu annesidir.