Suudi Arabistan Sağlık Bakan Yrd. Ziyareti
01 Mart 2018

Suudi Arabistan’da ruh sağlığı, sinir hastalıkları ve madde bağımlılığı sağlık hizmetleri alanında yapılacak yatırımlar için görevlendirilen Suudi Arabistan Sağlık Bakanı Yardımcısı Dr. Fayad Aldansashı hastanemizi ziyaret etti.

Hastanemiz klinik şefleri tarafından AMATEM, Çocuk Psikiyatri Kliniği, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM), Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM), Çocuk Ergen Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (ÇEMATEM),  Beyin Cerrahi Klinikleri ile ilgili sunum yapıldı.

Bilgilendirme toplantısı ardından Sağlık Bakanı Müşaviri Sevim Tezel Aydın, Sağlık Bakanı Danışmanımız Uzm. Dr. İsmail Volkan Şahiner, Genel Sekreterlik Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Semih Korkut, Hastane Yöneticimiz Doç. Dr. Murat Erkıran, Hastane Sağlık Yöneticilerimiz ve Klinik Eğitim Sorumlularımız eşliğinde hastanemiz birimlerine ziyarette bulundu.

• A_16.jpg
  • A_5Y.jpg